Talat BİRBİÇER - Okul Müdürü

Talat BİRBİÇER

(ÖZ GEÇMİŞ)

1971 yılında Adana’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Adana’da tamamladı. Konya Selçuk Üniversitesi Sosyoloji bölümünden 1994 yılında Sosyolog unvanı ile mezun oldu. 2013 yılında Toros Üniversitesi İşletme Ana bilim Dalı İşletme Yüksek Lisansı eğitimini başarıyla tamamladı. “Marksizme Göre Sosyal Değişme ve Kritiği” adlı bitirme tezi ve “Globalleşen Dünyada Kara Para ile Mücadele” adlı yüksek lisans çalışması, "Tebeşir Tozu", "Umut" ve "Söz ve Kalem" adlı Antoloji kitapları bulunmaktadır. Kütahya, Sivas, Batman ve Osmaniye’de öğretmen ve idareci olarak görev yaptı. Halen Osmaniye Merkez Yedi Ocak İlkokulu’nda okul müdürü olarak görevine devam etmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

(328) 814 1158 Eposta